Over ons

Bij Toko Lapo Toba brengen we de levendige essentie van Indonesië naar het hart van Koog aan de Zaan. De samensmelting van "Toko," wat "winkel" betekent, en "Toba," een gekoesterde plek in Indonesië, vat onze toewijding samen om een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden. Onze reis begint in het bruisende Zaanstad, waar we trots zijn op onze rol als culinair paradijs voor liefhebbers van Indonesische gerechten.

Oprichtster Kristina Marpaung, geboren in het betoverende Lake Toba-gebied van Sumatera, Indonesië, is het hart en de ziel achter Toko Lapo Toba. Kristina's kennismaking met authentieke Indonesische gerechten begon op jonge leeftijd, doordrenkt met de rijke smaken en tradities van haar geboorteland. Haar culinaire expertise ontwikkelde zich verder bij haar aankomst in Nederland, waar ze haar vaardigheden tot in de perfectie bijschaafde.

Kristina's culinaire avontuur ging verder toen ze naar Singapore reisde, waar haar ondernemersgeest werd aangewakkerd door het lanceren van een restaurant aan huis. Bestellingen stroomden binnen, opgehaald door enthousiaste klanten of snel op weg gebracht door efficiënte bezorgdiensten. Hier ontstond haar droom om haar eigen "toko" te bezitten, die uitgroeide tot de levendige realiteit die Toko Lapo Toba nu is.